Süleyman KIDIK - Okul Müdürü

1971 Osmaniye doğumluyum. İlk,Orta ve Liseyi Osmaniye de tamamladım.

1996 yılında  Kocaeli Üniversitesi Elektronik Ve Haberleşme Mühendisliği  lisans eğitimini tamamladım.

1996-2004  yılllarında Adana Kiremithane Mesleki VeTeknik Anadolu Lisesinde  Elektrik -Elektronik Alan Öğretmeni olarak  göreve yaptım.

1998 -2000 Yılında Balıkesir´de Yedek Subay olarak askerlik görevimi yaptım.

2004 -2010 Yıllları arası Adana Kurttepe Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde Müdür Yard. olarak görev yaptım.

2010 Yılında  Erasmus kapsamında  ´´Avrupada Yetişkin Eğitimi´´ adlı projede  Finlandiya Eğitim Sistemini inceleme fırsatı oldu.

2010-2016 yılları arası Adana İsmet İnönü Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesinde Teknik Müdür Yard. olarak görev        yaptım .

2014 yılında İşletme Yönetimi alanında  Yüksek Lisans eğitimini tamamladım.

2014 yılında  Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığının açtığı sınavı kazanarak C sınıfı İş Güvenliği Uzmanı ünvanını aldım.

2016-2018 yılları arası Yüreğir Aziz Sancar Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesisinin Kurucu Müdürlüğünü yaptım.

2018 yılından Adana Nezihe Yalvaç Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesinde Müdür olarak  görevimi  devam   ettirmekteyim.

Müdürlüğünü yaptığım Okulumuza bağlı Uygulama Otelimiz , 2019 ve 2020 yıllarında Türkiyede  En fazla üretim yapan 10 okul  içerisine girmiştir.Bu performansımız  bakanlığımızca da taltif edilmiştir.

2019 Yılında Erasmus kapsamında   Proje Ekiplerimizle yapmış olduğumuz ,´´Turizm Meslek Lisesi Öğrencilerinin Avrupa Stajı´´ adlı proje kabul  görmüş olup 2 öğretmen 20 Öğrencimiz İspanya daki seçkin otellerde staj yapma olanağına kavuşacak projemiz devam etmektedir.

Evli ve İki Çocuk babasıyım.